Hundratals ramar

Ramverkstad

Inramningar av högsta kvalitet

Ett hantverkskunnande utöver det vanliga. Vi gör allt från enkla standardinramningar till skräddarsydda, komplicerade och exklusiva inramningar med vacker förgyllning. Vi älskar utmaningar och sätter en ära i att göra våra kunder nöjda över all förväntan. Med 40 år i branschen i lokaler som har använts som ramverkstad sedan 1930 känner vi stort ansvar att föra hantverket och traditionen vidare.

Ramprofiler

Passepartouter

Hundratals ramar

Vi har ett stort utbud på standardramar i både trä och metall. Metallramarna har vi i svart, vitt, guld och silver. Träramarna finns i svart, vitlaserad, mörkbrun, grå, ek och lönn.

Hos oss kan du också få dina ramar med favoritmaterial; metallramar, träramar, passepartouter, standardramar, kilramar, och mycket mycket annat. Välj dina ramar med omsorg! Du kan även måttbeställa ramarna och sen själv göra jobbet hemma.

Vårt listsortiment är stort med ca 400 tavelramar av metall i olika färger och profiler, samt ytterligare ca 2000 tavelramar i trä från Nielsen Design.

Vi har även lösningar för exponering och upphängning, t ex galleriskenor med tillbehör.

 

ramar

Ramar

Vårt listsortiment är stort med ca 400 tavelramar av metall i olika färger och profiler, samt ytterligare ca 2000 tavelramar i trä från Nielsen Design.

passepartout

Passepartouter

Alla våra passepartouter är syrafria av högsta kvalitet för bästa åldersbeständighet.

  speglar och glas

  Glas och speglar

  Vi erbjuder och skär till speglar i alla storlekar.

  förgyllning verktyg

  Restauration

  Har du en äldre inramning som du vill fräscha upp så kan vi t ex hjälpa dig att byta ut gamla passepartouter och återställa en gammal ramförgyllning. 

  passepartout

  Nyförgyllning

  Tredje generationens förgyllare utför alla slags förgyllningar enligt gamla hantverkstraditioner. Ett kunnande utöver det vanliga.

   speglar och glas

   Specialtillverkning

   Du behöver inte nöja dig med en standardram. Vi kan specialtillverka ramar helt enligt dina önskemål.

   Trygg försäkring

   Vi lämnar en försäkring på upp till 2 miljoner kronor för extra trygghet. Försäkring vid transport till och från hemmet i vår regi. Vi använder Trygg Hansa.

   Retur & garanti

   3 dagars öppet köp på alla tavlor, posters och övriga produkter. Livstidsgaranti på montering och produkter.

   Leverans

   Vi utför leveranser på det sätt som passar dig. Vill du ha hjälp med upphängning på plats så fixar vi det. Vi kan både hämta och lämna.

   har du frågor?

   Vi hjälper dig!